Gepost door: Guido Gihaux | 1 september 2010

Reizen Magazine ipad app

Guido GihauxWe zijn lekker bezig bij de ANWB. Vandaag in de appstore onze REIZ& Magazine Stedenspecial verkrijgbaar voor introductie aanbieding: € 1,59 (normaal € 2,99).

We geloven bij de ANWB in een multidevice strategie. Onze leden gebruiken verschillende platformen op verschillende momenten op de dag. Zo hebben we in juli alleen al 10.000 bezoekers mogen verwelkomen vanaf de iPad (bezoekers bekijken daarop de anwb.nl website) en zien we op onze anwb.mobi website de bezoekersgrens van 80.000 bezoekers passeren. De apps in de appstore worden overwegend succesvol ontvangen. Consumenten dragen tips aan hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Deze input is erg waardevol en is de essentie van ons veranderend landschap. Input verwerken op basis van het gebruik. Sommigen noemen het social media, ik noem het vooral dialoog met je gebruiker (onze leden).

Om ook meer affiniteit te krijgen met hoe een app op een iPad werkt, zijn we daarom trots op onze eerste Reizen uitgave. Hieronder onze preview.

Vanaf 31 augustus hebben we op http://www.anwb.mobi ook een nieuwe mobiele webwinkel. Aan de achterkant wordt er nog veel handmatige acties gedaan, maar we zijn op de goede weg.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: