Gepost door: Guido Gihaux | 17 oktober 2010

Top 10 links van afgelopen week

En wie dacht dat Flash ouderwets was? Hier een aantal prachtige voorbeelden via Webexpedition

Zoals afgelopen weken ook op verschillende congressen/lezingen geroepen dat je vooral moet gaan luisteren als je social media wilt gaan inzetten. Daarom heb ik deze aardige apps gevonden voor social media monitoring tools. Nu weet je wat er over je geschreven wordt 😉

Een must read over Minimalistic Design voor je website. Oef, ik heb nog wat witruimte over op mijn website, laten we die vooral gaan vullen. Not! Ruimte op je site zorgt juist voor rust en een betere call-to-action. Kijk naar hierarchie in je informatie, speel met lettergroottes, maak het makkelijk om te navigeren, ontwerp voor de meest voorkomende browsers (Firefox is upcoming!). Laat onbekenden taakscenario’s uitvoeren en zie wat de troubelspots zijn. Er valt nog zoveel te verbeteren aan je website, vooral aan die van jou!

Alleen op het web. You wish! Bekijk je concurrentie in ieder geval iedere maand. Hier een overzicht van wat sites die je erbij helpen. (SimilarSites, Google Page Rank ,GetClicky, Alexa, SEODigger, Visible.net SEOProfiler, Google Alerts).

Dus je denkt dat je een grafisch vormgever of interactie ontwerper bent. huh. Heb je dan ooit gedacht aan deze apps voor de echte designer. Zo, nu hoor je er weer bij.

Mooi overzicht van bronnen om op de hoogte te blijven op het gebied van content, design, SEO, Trends, ontwikkelingen. Veel van mijn Reader list staat erop.

Wees op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dat is wat WebdesignerDepot doet.  Hier een overzicht van de nieuwste hulpmiddelen (van usability testing, project management tools, live search voor jouw website, fonts) voor oktober. Mijn favo is StippleIT. Wat een prachtige manier van ecommerce gebruiken zij!

Ben je SEO of SEA expert? Bekijk dan dit overzichtje van plugin tools. OF het nu om het maken van een XML sitemap generator gaat, postlinks, slugs, smart SEO links.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: